Haveglæder, tips og tricks

Udsigt til forår(skrukke)

Forårskrukke 15-1

De gamle havestole, der står ude året rundt, er blevet stillet på række a la fransk fortovscafe helt op af husmuren. Solen har magt i dag, og man kan sagtens sidde der og suge solskinsvitaminer til sig. Så skal der selvfølgelig også være udsigt til forår. Det gulstribede græs fra gårsdagens sprængte terra cotta krukke har holdt flyttedag og fået følgeskab af forårsblomster og flere græsser for at få det hele til at se lidt blomsterengagtigt og uhøjtideligt ud.

Fritillaria meleagris-45

Pletter i luften, Muehlenbeckia complexa, blødt gule hornvioler, Viola cornuta, og Primula i en sød men ubestemmelig sart abrikosfarve danner bund sammen med græsserne, mens vibeæg, Fritillaria meleagris i både den hvide og den støvet violette, ternede model giver lidt højde.

Narcissus Katie Heath-23

Den fine narcis, Narcissus ‘Katie Heath’, med sart lyserød trompet putter sig mellem græsserne endnu men skal nu nok strække sig inden længe. Forårsblomsterne ser sarte ud men er mere robuste end som så. Men bliver der udsigt til frost igen, bliver de nu flyttet i ly i drivhuset.

 

Previous

Krukke krise

Next

Travlhed blandt forårsbebuderne

1 Comment

  1. Ih, hvor ser din forårskrukke skøn ud. Det er en skøn tid vi går i møde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén