Haveglæder, tips og tricks

Slip haveglæden løs og vind min nye havebog

Nu kan jeg endelig løfte en flig af sløret for et projekt, jeg har gået og puslet med i de seneste måneder. Jeg har skrevet en ny og – synes jeg selv – anderledes havebog, der udkommer den 24. marts. Lige nu har jeg travlt med den afsluttende korrektur på min nye havebog, så trykkeriet kan komme i gang med de allersidste trin i den lange proces fra skør ide til færdig bog. Her ser du for- og bagside. Det er så ultra spændende, at sommerfuglene flakser rundt i min mave, så nu er jeg simpelthen nødt til at dele det her på bloggen. I anledning af weekenden, er der mulighed for at vinde tre eksemplarer af bogen frisk fra trykpressen. Konkurrencereglerne finder du på Helt hen i havens Facebookside. (De er meget nemme 🙂 )

Med mindre det trækker op til isvinter, går jeg også og og pønser på at holde åben have med release party for min nye havebog, Slip haveglæden løs, den 24. marts. Det er selvfølgelig meget tidligt på året, og det vil være begrænset, hvad haven har at byde på, men jeg har været i foto arkiverne og tjekke datoen, og der er i hvert fald gang i de tidligste forårsblomster og i særdeleshed i påskeklokkerne på det tidspunkt.Noget, der helt sikkert også er gang i, er forårskrukkerne. Jeg kan bare ikke lade være med at fylde hjørner og kroge med forårsblomster i krukker for at trylle lidt ekstra forårsstemning frem. Sådan her så der fx ud ved fordøren sidste år den 24. marts. Datter Anne, der plejer at åbne sin pop-up staudeshop i carporten, når jeg holder åben have, pønser også på en version med lækre forårsblomster og tidlige stauder. Men meget mere om alt det om et par uger. Håber, vi ses 🙂

Previous

Vinterblomster er vitaminer til forårsfornemmelserne

Next

Stiklinger af sødkartoffel med masser af rødder

11 Comments

 1. Trine

  Jammen – kæmpe tillykke med udgivelsen 🙂 🙂 Det er da SÅ sejt.
  Vh Trine

 2. Anonym

  Hvor spændende…glæder mig til at læse og se billeder i din bog.

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak – jeg glæder mig helt vildt til at stå med en færdige bog i hånden.
   Mvh Lotte

 3. Dejlig nyhed. Det bedste er selvfølgelig, når du står med den færdige bog i hænderne og oplever andres glæde over den. Men du må også have haft nogle vidunderlige måneder med at skrive den.

  • Lotte Bjarke

   Kære Karna
   Tak skal du ha’. Det har været en dejlig proces, der har givet masser af stof til eftertanke og masser af haveglæde også i de kolde måneder. Jeg glæder mig bare så meget til udgivelsesdagen 🙂
   KH Lotte

 4. Spännande för dig Lotte! och får jag tag i boken så lovar jag att återkomma med kommentar. Önskar dig ett lyckosamt mottagande av din bok och hoppas du får många positiva reaktioner då den väl kommer ut.

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Mona
   Måske burde jeg udgive en svensk version også 😉
   KH Lotte

 5. Tillykke, tillykke Lotte. Det glæder jeg mig til at høre mere om.
  Mange hilsener, Lisbeth

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Lisbeth – jeg lover, at du nok skal komme til at høre meget mere om projektet 🙂
   KH Lotte

 6. Pia Schmidt

  Stort TILLYKKE med bogen, Lotte.
  Glædet mig så meget til at læse, kigge billeder og lade mig inspirere af den 👍🏼📗😊🇩🇰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén