Haveglæder, tips og tricks

Nyt drivhus på vej 4.0

Årets absolut mest spændende projekt her i haven er det nye hjemmebyggede og -designede drivhus. Drivhusbyggeren er i fuld sving, og selv om det ikke er så tydeligt, skrider projektet planmæssigt frem. Men det er svært at vente på, at det bliver forår, så træskelettet kan komme op at stå. Glæder mig voldsomt til rejsegildet 🙂Der er ved at være alvorlige pladsproblemer i det lille værksted, hvor der bliver produceret og malet stolper. Det er lige, det kilder i maven, når man ser, hvor fint det bliver.Der er allerede produceret enorme mængder savsmuld og pindebrænde, og den stakkels carport, der fungerer som både snedkerværksted og nød-planteværksted, er et kæmpe rod.De længste brædder, der skal blive til den rem, drivhuset skal stå på oven på den murede sokkel, kan ikke være i værkstedet, så nu er  snedkeren rykket ud i vintersolen i sin iver efter at komme videre. Uha, det bliver godt 🙂

Previous

Spiretest og frø shopping

Next

Islygter med blomster

2 Comments

 1. Helene Robic

  Hej Lotte,
  det er vist på tide at jeg lader dig vide at jeg læser din blog med stor fornøjelse, for der gør jeg og har gjort det i lang tid.
  Projektet for det nye drivhus ser spænende ud, jeg går ud fra at træet er behandlet , så I har vel ikke tænkt jer at bruge savsmuld og pindebrænde i brændeovnen ? For det er ikke en god idé.
  Venlig hilsen Helene Robic

 2. Lotte Bjarke

  Hej Helene
  Tak for din søde hilsen.
  Træet (gran) er selvfølgelig ubehandlet, så du kan være helt rolig. Det er først nu, det bliver malet.
  Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén