Haveglæder, tips og tricks

Krise på bloggen

Kære alle

Der sker underlige ting på helthenihaven.com her til morgen. Det officielle temabillede har taget magten over mit billede, og  menustrukturen er kastet op i luften. Alle forsøg på at bringe orden i tingene bliver ignoreret. Heldigvis ser det ikke ud til, at jeg er alene med problemet, så forhåbentlig kommer der en løsning snart. Er der mon andre WordPress brugere med samme oplevelse?

KH Lotte

Havebuket juli 2-6

Previous

Et spiseligt staudebed

Next

Vandkunst i haven

5 Comments

 1. Finn Colmorn

  Buketten ser da ud til at klare turbulensen!!!!!! ;o)

  Sommerlig hilsen
  Finn

 2. karinakobaek

  Hej
  Mit tema er heldigvis ikke ramt….. Mon det er den helt nye opdatering af WordPress, som kom i går? Jeg opdagede at min blog, står til at opdatere automatisk! Det overvejer jeg da nøje, om det bør ændres for at slippe for lignende problemer. Måske der er hjælp, at hente på den officielle facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/wordpressfan/).

  Mvh Karina Kobæk, Tusindfryden.net

  • Hej Karina
   Tak for hjælpen. Nu har jeg skiftet temaet ud, så jeg trods alt har lidt magt over tingene igen 🙂
   Mvh Lotte

   • karinakobaek

    Hvor ser det nye tema også dejligt og frisk ud :). WordPress er helt nyt for mig, så til giver også mange udfordringer. Har nok ikke været så bevist om, at de fleste haveblogger bruger blogspot, da jeg valgte wordpress. Ville så gerne have en blogroller lige som alle blogspotbrugerne, men det har jeg ikke fundet en løsning på endnu. Kunne bare godt lide, at Google ikke havde rettigheder til alt det jeg lage op, ligesom de har når man vælger en blogspot.
    Mvh Karina

 3. Hej Karina
  Jeg er alt andet end et teknisk geni og dermed voldsomt udfordret, når der sker uventede ting på bloggen. Derfor har jeg vægret mig for at skifte temaet ud, men tvunget af omstændighederne, har jeg så prøvet det. Det gik forbløffende nemt, og bortset fra det, der var ødelagt i det gamle tema, fulgte det hele med over. Og jeg er faktisk ret glad for et nye tema 🙂
  Jeg valgte WordPress, fordi jeg kun havde hørt om det og har siden erfaret, at det giver fordele, når det gælder spam belastningen af siden.
  At det så er komplet umuligt at finde ud af at lave en blogroll er en anden sag. Jeg har prøvet og prøvet. Heller ikke de små fikse thumbnails, som blogspotterne har, kan jeg få til at virke. Det bliver noget stort, dumt noget 🙂
  Men men – man bliver jo heldigvis hele tiden klogere.
  Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén