Haveglæder, tips og tricks

Forårets have gadgets

Fagmessen 15-51

I dag har jeg været til Fagmessen for blomsterhandlere og havecentre, hvor en masse af det, der skal på butikkernes hylder, når havesæsonen for alvor sætter ind, bliver handlet. En af nyhederne var disse solcellelamper, der jo slet ikke ligner solcellelamper. Aluminiumfod til havebordet eller spyd til at sætte i jorden og en lampeskærm af håndblæst glas. Det smarte er, at solcellerne sidder under glasset, så man slipper for at se på dem. Ret fikst synes jeg. Eva Solo står bag.

Fagmessen 15-59

Grama Design introducerede den her plantevæg i choko terracotta. Komplet med stativ og det hele. Dyr, men til den lækre side… især hvis det kniber med pladsen.

Fagmessen 15-73

Handdigger fra Econova hører til i den mere praktiske afdeling. Har ikke prøvet den endnu, så jeg ved ikke, om den virker, men ideen er vist, at man kan grave på ergonomisk vis med mindre belastning af håndledet, fordi man trækker i stedet for at skubbe med jorden.

Fagmessen 15-95

Og nu vi er ved det blå, så kommer der en fed nyhed fra Staudegården. Geranium hybrid ‘Lea’ er helt vildt blå som en ensian og opkaldt efter en lille pige på Nordfyn. Friske billeder er der selvfølgelig ikke på denne årstid, men den skal i hvert fald prøves af, hvis jeg kan få fat i en plante. Antallet der kommer til salg første år er ret begrænset.

Previous

Havebuket i Januar

Next

Foryngelseskur til ribsbuskene

2 Comments

  1. Jeg glæder mig også rigtigt meget til Geranium ‘Lea’ – at se en blomst med så blå en farve er sjældent 🙂 Vi har den i sortimentet i år – dog i begrænset antal her først på sæsonen.

    Mange hilsner

    Marlene

  2. Jeg glæder mig til at se den “live” – der var jo af gode grunde kun billeder på messen i januar…
    Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén