Haveglæder, tips og tricks

En lækker havemenu

Asparagus officinalis-29  Det er ikke svært at finde på en menu i øjeblikket. Varmen har sat skub i aspargesbedet, så man skal være vaks ved havelågen for at følge med. Det gælder jo om at få høstet de skud, der dukker op, så planterne bliver ved med at producere nye.Asparagus officinalis-28Grønne asparges er hverdagens luksus på den her årstid. Det er fedt at lade fingrene glide op ad stænglen og mærke knækket, når den sprøde stængel knækker lige der, hvor den ikke er træet.Spinacea oleracea-30Asparges går rigtig godt i spænd med spinat. Takket være min tyvstart i drivhuset, er der fine friske forsyninger at høste af. Også her gælder det om at komme i gang med at plukke, så planternes potentiale bliver udnyttet mest muligt.Drivhus tyvstart-7Frisk dild kan kan også høstes i drivhuset nu, så med en lille fisk fra fryseren i tilgift er dagens menu vist ved at være på skinner.

Previous

Skyer af blomster

Next

Røde hjerter i staudebedet

2 Comments

  1. Jeannie Vogt

    Lækkert og dejligt at man selv har dyrket denne luksus 🙂

  2. Visst är det underbart att redan kunna skörda i trädgården. Vi skördade våra allra första egna sparrisar igår – vilken lyx!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén