Haveglæder, tips og tricks

Vind to billetter til Cph Garden og slip haveglæden løs

CPR Garden 2017

I dag er der præcis tre uger til dørene åbner for Danmarks største havefest, Cph Garden 2019 i Ballerup. Det skal da fejres, for nøøj, hvor jeg glæder mig 🙂 Så lad os fejre det sammen med en billedkavalkade fra førsteudgaven af vores allesammens danske flowershow i 2017 og toppe op med en lille konkurrence sponseret af Haveselskabet: Det kan blive dig, der vinder to billetter til en valgfri dag på Cph Garden, der løber af stablen 20.-23. juni 2019 i Ballerup.

Vind to billetter til Cph Garden

Det er absolut nemt at deltage i konkurrencen. Alt, hvad du skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet her på bloggen eller på Helt hen i havens Facebookside, hvilken af kategorierne på bloggen, du helst vil læse om. Så får jeg en lille brugerundersøgelse ud af det også. Kategorierne finder du i sidepanelet til højre på startsiden. Jeg trækker lod blandt de indsendte kommentarer på søndag den 2. juni kl. 20 og offentliggør navnet på vinderen her på bloggen efterfølgende, så hold godt øje.

Måske ses vi ligefrem på Cph Garden? Fredag kl. 16 i Taletelt 1 slipper jeg haveglæden løs i et lille foredrag med udgangspunkt i min bog. Det bliver vildt og ikke noget for sarte sjæle, der får det dårligt over mos i plænen og græs mellem fliserne. Men det bliver også sjovt og forhåbentlig inspirerende. Efter foredraget signerer jeg bøger på Haveselskabets stand. Hvis du vil vide mere om bogen eller trænger til lidt guf til armchair gardening på sådan en regnvåd dag som i dag, så tjek ind hos Forlaget Linnea her.
Du kan læse meget mere om Cph Garden på Haveselskabets hjemmeside her.

Previous

Løvfarver der lyser op er guld værd i haven

Next

En solsikkebusk – sikke en plantenyhed

33 Comments

 1. Birgit Brink Lorenz

  Det er faktisk svært at vælge for jeg læser din blog med stor fornøjelse uanset emne.
  Når jeg nu alligevel skal vælge, så bliver det krukker, stauder, plantenyheder og blomsterløg.

  • Heidi Ørdam

   Projekter – er helt ny i have verdenen så alt er spændende 😀

 2. Mia Skautrup

  Jeg er jo trofast følger og læser – men jeg tror, det bliver begivenheder. På plads nummer to kommer projekter. Den har alle vi haveelskere jo mange af 🙂

 3. Maj

  Sikke en dejlig konkurrence, krydser fingre max. Ku være spændende at høre dig tale om fredagen 😉 Jeg er glad for at læse om Stauder. Og 2. pladsen må være Sommerblomster. Tak for inspiration & gode råd.

 4. Josefine Fürst

  Jeg elsker at følge din blog, men hvis jeg skal vælge en kategori, må det blive stauder 🙂

 5. Marianne Svendsen

  Da jeg ikke har meget have, er det inspiration til krukker jeg søger efter.
  Og dernæst stauder der kan plantes i krukker.

 6. Marianne Csillag

  Jeg er meget interesseret i stauder og planteformering 🙂

 7. Veronica Manly thomsen

  Det jeg helst hører om er skyggebedet og skovhaven. Jeg har selv en have midt ude i skoven med masser af skygge. Så det ergodt at få lidt ideer til hvad jeg skal gøre og hvilke planter der er nemme.
  I tilgift har jeg også et stort sump/ mose område i skyggen som er invaderet af skvalderkål, dræbersnegle og myg- så hvis du har et input eller ti til hvad man kunne gøre der ville det være skønt!

 8. I alle mine haveår og det er nær ved 20 år – så er det altid stauderne der har været og er forblevet at være mine favoritter og det er den kategori jeg ville vælge hos dig hvis tiden til bloglæsning var knap – men i virkeligheden læser jeg stort set alle indslag på din blog.

 9. Trine Jensen

  Du har mange spændende emner på din blog. Men det jeg først vil kaste mig over er Skyggebed. Jeg har et skur bag i haven som jeg gerne vil have væk, men så er det så lige hvad pladsen skal bruges til. Der kommer ikke meget sol, så et skyggebed bluver det nok af en slags.

 10. Jeg er – naturligvis – mest interesseret i plantenyheder, men drivhuset er også meget inspirerende.

  Mange hilsner,
  Jørgen

 11. Carina Jørgensen

  Kære Lotte, som fast læser af bloggen læser jeg næsten alt de kommer ud. Lige pt er jeg dog mest interesseret i “skovhaven” og “skyggebed”, da jeg netop selvom er ved at anlægge bede indenfor disse to kategorier. Mvh Carina Jørgensen der

 12. Dorthe Brun

  Jeg er også en dem der følger din blog med stor interesse, da jeg selv har stor have på landet. Specielt skovhaven og skovbundsplanter interesserer mig, men også drivhuset og dyrkningen ved din mur med middelhavsplanter. Det er spændende hvad man kan dyrke i DK af eksotiske planter.

 13. Nøjjjjj den er svær.
  Hmmmmm sommerblomster, krukker, blomsterløg…… ja jeg kunne blive ved.
  Jeg er meget nysgerrig på alt der røre sig i haven da jeg er ret ny på feltet.
  Så sluger alle de gode ideer og oplysninger med et smil på læben.

  Skøn weekend
  Charlotte

 14. Jeg læser alt hvad du skriver, men er nok mest interesseret i drivhuset, frugt og bær, køkkenhaven og sommerblomster.

  Tak for en dejlig og inspirerende haveblog

  Hilsen Marianne

 15. Bente karstenskov

  Jeg elsker at se billeder af kreative haver. Drømmehaver og alt om stauder, krukker og alt det andet
  Havehilsner fra Bente

 16. Jeg læser alle dine indlæg med stor fornøjelse, men jeg er specielt interesseret i stauder, køkkenhaven, men også dine krukkeopstillinger, som altid er udsøgt smukke. Hilsen Susanne

 17. marianne

  som så mange andre læser jeg alt på din blog, men størst interesse er stauder. Hilsen fra Marianne

 18. Birgit Gamborg

  Brug af græsser i haven og hvordan man får dem til at trives

 19. kirsten møller

  jeg følger din blog hver eneste dag, da jeg kun har en lille have er det krukker og stauder der må vælges ,jeg elsker dog det hele .

 20. lise-lotte

  det er lidt forskelligt. køkkenhaven, dyr i haven, da jeg tit søger inspiration

 21. Joy

  Dejligt med konkurrencer 😁🤞🏼🍀
  Den er svær men det må blive skovhaven og projekter …. projekter har jeg altid 1000 af i haven 🙃
  Tak for en dejlig blog
  Kh Joy

 22. Jeg er mest interesseret i stauder, til både sol og skygge. Halvdelen af min lille have får stort set ingen sol. Det er rigtig dejligt at læse din blog, jeg genkender din begejstring og glæde ved haven😀

 23. Helle Lykke

  Frugthaven 🍎🍐🍓🍒 jeg er for nylig flyttet fra gammel landhave med mange frugttræer til ny ældre have uden frugt og er nu igang med at etablere frugthave 🤞🏼

 24. Jytte Normann

  Det er svært 😊 Køkkenhaven.
  Stærkt efterfulgt af stauder, plante nyheder, projekter, planteformering,…. 😁

 25. Charlotte Lind

  Hold da op en dejlig konkurrence. Og det er endda i min friweekend. Jeg elsker at læse om dine krukkearrangementer og livet i drivhusene. Hvem der bare havde en handymand som din 😄

 26. M. Clemmensen

  Det er svært kun at vælge en kategori – men når nu jeg selv kun har en lille bitte have er dine 1) projekter god inspiration samt dine flotte 2)krukke rokader med både 3) stauder og 4) blomsterløg. Jeg er fan af genbrugsplanter 🙂

 27. Pia Løbner

  Jeg er gladest for at læse om dine krukker da jeg kun har en lille have

  • Anonym

   Hej Pia
   Tillykke, du er den heldige vinder af to billetter til CPH Garden. Skynd dig at sende mig din adresse/mailadresse, så kommer billetterne susende. Rigtig god fornøjelse, håber vi ses.
   Mange havehilsner
   Lotte

  • Lotte Bjarke

   Jeg gentager lige fra computeren, hvor jeg ser knapt så anonym ud 🙂
   Hej Pia
   Tillykke, du er den heldige vinder af to billetter til CPH Garden. Skynd dig at sende mig din adresse/mailadresse, så kommer billetterne susende. Rigtig god fornøjelse, håber vi ses. post@lottebjarke.dk
   Mange havehilsner
   Lotte

 28. Ditte Rasmussen

  Jeg læser gerne om drivhus og er en kende misundeligt på dit😊
  Alt har interesse, jeg har en temmelig stor have og mange kroge med finurlige ting.

 29. Pia Bacher

  Krukker, krukker, krukker. Dem vil jeg gerne høre mere om 🙂

 30. Linda Dolmer

  Jeg læser de fleste af dine indlæg, så det er lidt svært at vælge. Men hvis jeg skal, bliver det Projekter og Drivhuset.
  Drivhuset fordi jeg er ved at få mit eget drivhus, og dermed får jeg brug for en masse tips og ideer.
  Projekter fordi at vi er ved at omlægge haven i bidder, og det er altid rart at blive inspireret til nye projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén