Haveglæder, tips og tricks

Vind billetter til CPH Garden

Nu er der kun tre uger til Danmarks første, fedeste, flotteste og festligste flowershow, CPH Garden, slår dørene op til fem dages havefest i Valbyparken i København.  Hvor bliver det spændende at opleve en haveudstilling efter engelsk forbillede på dansk grund med inspirerende showhaver, boder med alt godt til haven og en lind strøm af foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen i haveglædens tegn. Ih, hvor jeg glæder mig.

Haveselskabet, der står bag det fantastiske initiativ, vil gerne give to VIP billetter til åbningsdagen den 21. juni (og en fin kunstplakat) til en af helthenihaven.dk’s læsere.

For at deltage i konkurrencen om billetterne, skal du følge helthenihaven.dk Hvis du ikke allerede gør det, kan du heldigvis nå det endnu. Skriv din e-mail i “Følg med på e-mail” feltet i sidepanelet til højre på bloggen, så går det helt af sig selv.

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere dette indlæg med en tilkendegivelse af, hvilken af bloggens 21 kategorier, du helst vil læse om. Er det fx havebuketter og krukker, havens dyr eller måske køkkenhave og planteformering? De 21 kategorier fremgår af sidepanelet under rubrikken “Her kan du læse om”. Vælg en eller flere kategorier, ganske som du lyster.

Der trækkes lod blandt de følgere, der har lagt en kommentar, når der er præcist 14 dage til CPH Garden åbner. Det vil sige den 7. juni 2017 kl. 14. Vinderen får direkte besked i et svar til sin kommentar, så hold øje med bloggen.

Læs mere om CPH Garden her.

Og husk også, at det er læserne, der afgør, hvem der skal modtage CPH Garden Award i fem kategorier. Der kan stemmes på de nominerede her.

Previous

Prydløg med mange bolde i luften

Next

Skønheder i skyggebedet

29 Comments

 1. Karen Engsig-Karup

  Mine yndlingsemner er blomsterløg, drivhuset, frugt og bær, køkkenhave, sommerblomster, stauder, stueplanter samt træer og buske. Men jeg synes såmænd også, at det er sjovt at læse om alle de andre emner 🙂

 2. Jette Nymand

  Det vil være så fantastisk at vinde billet til denne event😊💐
  Så jeg lægger en kommentar og håber🍀

 3. kirsten møller

  det er svært at vælge jeg må nok sige krukker løg og stauder glæder mig hver dag til dine indlæg,

 4. Finn Colmorn

  Jeg tilslutter mig også drivhus, frugt og bær samt græsmarken til mine får, vi fik også en fyrre-/ granplantage i købet, jeg har selv gravet en pæn sø på marken, ejendommen er en gammel planteskole, hvor planterne fik lov til at vokse videre, da den blev solgt, det giver spændende muligheder for andre planter, min grønlandske kvan indtager større og større områder, men også fårene er glade for den, prydblomster er konens område.

 5. Helle Machholdt

  Det ville da være skønt at vinde billetterne 🙂 Jeg synes alle kategorier er interessante, men drivhus og krukker følger jeg med stor interesse.

 6. Susanne Jensen

  Jeg foretrækker at læse om havedesign, men blomstersammensætninger og køkkenhaver er også interessante.

  • Linda Ranch

   Aj hvor ville jeg gerne være den heldige vinder af fri billetter til ‘have eventyret’ i Valby parken 😊 Som det første ville jeg besøge drivhuset – køkkenhaven og i hvert fald også krukker og og og – jamen DET HELE 👍

 7. Joy

  Ville elske og vinde billetter dertil og få så meget inspiration til mig forholdsfri nye have 🙂
  Jeg er vild med køkkenhave, drivhus og krukker….er mega svært og begrænse sig 😱😱
  Elsker dig blog😍😘

 8. Hej Lotte
  Det er en rigtig fin blog, du har, og jeg abonnerer allerede :-).
  Jeg læser om det hele, men nok mest om planter: Løg, stauder, træer og buske. (Det er også det, jeg selv skriver mest om på min nye haveblog.)
  Det vil være skønt med to billetter til CPH Garden. Det er et supergodt initiativ, der forhåbentlig bliver en fast tradition her i Danmark.
  Hilsen
  Lisbeth

 9. Jane Bjørsted

  Jeg læser blokken dagligt, og er glad for alt hvad der skrives om fordi jeg kan li stilen.
  Glæder mig specielt over at høre om plantenyheder og erfaringer med disse nyheder.

 10. Carina Jørgensen

  Det ville være så fantastisk at være den heldige. Jeg følger din blog og din instagramprofil og får stor inspiration fra begge. Indtil jeg blev husejer i 2010, vidste jeg absolut ingenting om at holde have… nød lærer nøgen kvinde.. 😉 Jeg læser alle dine indlæg med stor interesse men følgende har dog en lidt højere status på interesseskalaen : 1) stauder, 2) køkkenhave, 3) krukker, 4) planteformering og 5) plantenyheder.

 11. Ugens yndlingsplante er min favorit – et hyggeligt og oplysende lille indlæg, som er det første jeg læser blandt alle de super inspirerende indlæg på din haveglade blog 😊☀️

  • Lotte Bjarke

   Hej Gitte
   Du er den heldige vinder af to VIP billetter til CPH Garden. Send din adresse til post@lottebjarke.dk så kommer de susende med posten direkte fra Haveselskabet, der er den glade giver. Håber, vi ses.
   KH Lotte

 12. Anne Sofie Laursen

  Puh den er svær. Jeg læser jo det meste du skriver. Jeg er haveejer på 2. sæson og finde derfor stor inspiration og hjælp i din blog. Yndlingsemnerne må dog være køkkenhave, stauder, løgplanter, planteformering og ugens yndlingsplante.

 13. Eva Thomsen

  Jeg læser med glæde alle indlæg. Jeg interesserer mig for køkkenhave,krydderurter,drivhus,stauder krukker og løgplanter

 14. Natalie

  Jeg læser alle indlæg, men interesserer mig nok mest for blomsterløg, stauder og krukker.

 15. Lene Røgind

  Jeg er forholdvis ny følger , men følger alle indlæg med stor fornøjelse – det er dagens lille rare pause med en kop kaffe . Lige nu er drivhuset og urtehave den største interesse , men alle indlæg om blomsterløg , krukker og stauder var ligeledes meget inspirerende . Tak for god info .

 16. Nina Madsen

  Jeg er vild med at læse din blog, men er mest når det handler om stauder, krukker og dit drivhus .

 17. gitte maangnesen

  Det er svært at vælge et bestemt emne. Hver ting til sin tid, når køkkenhaven driller, roserne har lus, stauderne vælter eller ukrudtet vælter op af jorden, så er det altid rart med godt tips og ideer.

 18. Annie Larsen

  Jeg er vild med din blog jeg læser den dagligt, jeg kommer også og besøger dig når du har åbent have

 19. Inge Lise Gjersen

  Jeg læser alle dine artikler med stor glæde og elsker den måde du forstår, at beskrive diverse emner på. Ligeledes er det dejligt, at du både har flotte billeder og sorts navne med på dine indlæg.
  Jeg holder dog mest af de indlæg som handler om krukker, diverse planter og plantesammensætninger.

 20. Inge Lise Gjersen

  Jeg læser alle dine artikler med stor glæde og elsker den måde du forstår, at beskrive diverse emner på. Ligeledes er det dejligt, at du både har flotte billeder og sorts navne med på dine indlæg.
  Jeg holder dog mest af de indlæg som handler om krukker, diverse planter og plantesammensætninger.

 21. Drivhuset og stauder

 22. køkkenhave

 23. Dina Benchimol

  Køkkenhaven og krukker😍
  Vi ses til cphgarden😊

 24. Tina Riddertoft

  planteformering og planter og plantesamsætninger ,
  håber at jeg vinder 🙂

  • Tina Riddertoft

   planteformering og plantesamsætninger.
   håber at jeg vinder 🙂

 25. Berit

  Frugt og bær. Og køkkenhaven 😀 Måske hvis der er noget om bekæmpelse af ukrudt

  • Lotte Bjarke

   Hovsa Berit. Det er en konkurrence fra sidste år, du prøver at deltage i 🙂 Men bare rolig – der kommer snart en ny.
   KH Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén