Haveglæder, tips og tricks

Staudeshop klar til weekenden

Hold da lige op. Annes pop up staudeshop er landet i carporten, der er forvandlet til et blomsterhav. Shoppen har åben i weekenden 8.-9. juli kl. 10-17, mens der er åben have her på matriklen, Sondrupvej 42, 8350 Hundslund. Staudepartiet sælges, så længe lager haves mod kontant betaling eller mobile pay.

Jeg kan godt afsløre, at det ser umådeligt fristende ud. Der er et stort udvalg af store flotte stauder, prydgræsser og meget mere. Mange af stauderne står samtidig i blomst i havens bede, der måske kan give inspiration til at plante flere stauder – her er det desværre lidt svært at skrue flere ned lige nu…

Specialiteter er der også i sortimentet. Her præsenterer butiksindehaveren et par af dem, nemlig den søde, overraskende lave kvæsurt, Sanguisorba ‘Little Angel’ og den smukke staudeprydløg, Allium ‘Millenium’, som kan ses i fuldt flor her.

Her ses et lille udpluk af de mange lækkerier, som i hvert fald undertegnede har temmelig svært ved at stå for.

Previous

Tobak, opium og græs i blomsterbedet

Next

Tusind tak for besøgene

2 Comments

 1. Eileen Johnsen

  Tak fordi vi måtte se jeres vidunderlige have. Der var mange overraskende sammensætninger, helt jeres eget. Var imponeret af den måde natur og kultur smeltede sammen og udsigten var formidabel.

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak for besøget Eileen. Det glæder mig, at du synes så godt om haven.
   Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén