Haveglæder, tips og tricks

Status på projekt drivhustilbygning

Tiltagende trængselsproblemer i drivhuset viser, at min handyman havde set rigtigt, da han præsenterede projekt drivhustilbygning sidste efterår. Et projekt, som dengang rakte betydeligt ud over min fatteevne i al sin fantastiskhed, men nu er ved at tage så meget form, at jeg ikke har de mindste problemer med at forstå, hvor fedt det bliver.

Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at der bliver arbejdet intenst på projektet. Det forudsætter umådeligt mange beregninger og lige så mange arbejdstegninger, fordi arkitekten er udfordret af, at terrænet skråner, og af at tilbygningen selvfølgelig skal hænge naturligt sammen med det eksisterende drivhus og være et pænt element i haven.

Det er længe siden, der har været en bil i carporten, der i øjeblikket fungerer som værksted, mens skelettet  til den nye drivhustilbygning tager form.

Dagen i dag har været lidt af en mærkedag, fordi den første gavl er blevet testet på soklen, der blev støbt i november. Nu er det pludselig til at se, hvad der er i vente 🙂

Jeg synes, det ser ud til at blive rigtig godt, og jeg drivhusglæder mig helt vildt, til at kunne flytte ind i det ekstra drivhusrum. Den fine drivhustilbygning bliver forsænket i forhold til det eksisterende drivhus, så der bliver et par trin ned. Tanken er at det nye rum, der er cirka ni kvadratmeter, skal indrettes til hygge, mens planteværkstedet får lov at fylde hele det oprindelige drivhus.
Du kan se, hvordan det hele begyndte, her.

Previous

Produktion af sødkartoffel-stiklinger i vindueskarmen

Next

Blomstrende lyspunkter på dagens havevandringer

2 Comments

  1. Waouuu det bliver lækkert.
    For et stykke tid siden fortalte jeg min mand at jeg havde drømt at vi byggede nr. 2 drivhus magen til det vi havde. Han sagde med det samme at det var en god idé… men vi har begge ‘glemt’ det lidt igen. Det tog dengang i 2014 en masse tid… og penge.

  2. Kan godt forstå at du glæder dig, det bliver jo helt fantastisk med 9 ekstra m²
    Kærlig hilsen Ingeborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén