Forårskrukker 15-16

Jeg slog øjnene op i morges til en bakke, der var hvid af rimfrost. Gisp, krukkerne, var den førte tanke der løb gennem hovedet. Men en hurtig inspektion afblæste ethvert tilløb til panik. Krukken her har stået ude i 14 dage nu og har ikke lidt overlast. Den står under udhænget i den luneste krog på den sydvendte terrasse, men alligevel…

Forårskrukker 15-17

Den oplevelse krydret med dejligt solskinsvejr gjorde det helt umuligt ikke at klø på med mere. Sommerblomsterne i krukken foran driverthuset var meget lidt dekorative, så det var et oplagt sted at gå i gang med lidt forårsrengøring.

Forårskrukker 15-18

Ud kom de døde planter og deres jord, frisk jord og ditto forårsblomster kom til, og alle de visne blade blev revet sammen og overført til komposten. Det ser noget mere indbydende ud med forskellige Primula, hornvioler, Viola conuta, vibeæg, Fritillaria meleagris og andre løgvækster, der vil dukke op efterhånden 🙂 Skulle meteorologerne komme for godt i gang med frostvarsler, bliver blomsterne dækket med et stykke fiberdug til natten, for den store krukke er ikke sådan at flytte rundt på.