Haveglæder, tips og tricks

Projekt skræddersyet drivhustilbygning udvikler sig hastigt

Der er sket virkelig meget i projekt skræddersyet drivhustilbygning, der blev sat i søen i november, de seneste uger. Faktisk har vi i dag prøvesiddet det nye hygge/driverthus med en kop kaffe for første gang.

Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at projekt skræddersyet drivhustilbygning udvikler sig fra dag til dag. Efter alt det indledende knokkelarbejde med jordflytning, fundamentstøbing osv, er drivhusbyggeren nået til det sjove. Hver dags åbenlyse fremskridt modtages med applaus. Det bliver simpelthen så fedt. Og nu varer det endda ikke så længe, for sådan en Corona-påskeferie har givet masser af tid på byggepladsen.

De seneste par dage er det kommet så vidt, at det meste af glasset er sat i. Så nu kan man virkelig mærke atmosfæren i den nye afdeling 2, der er tiltænkt hygge og afslapning, mens planteværkstedet kan brede sig i hele afdeling 1. Begge dele bliver dejligt. Dels fordi, der ikke er noget mere afslappende end at sætte sig i drivhuset midt i skovbunden med en kop te og en god havebog. Dels fordi, der bliver plads til endnu flere eksperimenter med forspiring af spændende sommerblomster.

Projekt skræddersyet drivhustilbygning har være udfordret af havens skrånende terræn, men det har min dygtige handyman løst på genial vis. Det betyder, at der er et par trin ned til det nye rum, hvilket ikke gør det mindre hyggeligt. Der roder, som det fremgår, betydeligt endnu, og der er også et stykke vej, til der kan flyttes ind for alvor, men hold nu op, hvor jeg glæder mig. Og hold nu op, hvor indretningsplanerne for både det ene og det andet rum svirrer rundt i mit hoved 🙂
Apropos sommerblomster, forspiring og havebøger, kan jeg ikke lade være med at nævne, at min søde bloggerkollega Anette har læst og anmeldt min bog, Sommerblomster – Fra frø til fryd, på sin dejlige blog på frupedersenshave.dk. Læs med lige her.

Previous

Påskeblomster med virkelig skarp timing

Next

Favoritnarcisser med farver som solstrejf og månestråler

16 Comments

 1. hanne buhl

  Tillykke med den fine tilbygning.. den glæder jeg mig til at se når vi igen må mødes i havegruppen
  Hilsen Hanne

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Hanne
   Jeg glæder mig til – forhåbentlig snart – at kunne vise den frem på en af vores hyggelige haveaftner.
   KH Lotte

 2. Fremragende. Suger til mig for jeg skal selv igang med drivhusbyggeri af genbrugsmaterialer til sommer.
  Det ser rigtigt godt ud.

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Morten.
   Og sug du bare. Der er noget at glæde sig til, kan jeg godt love dig 🙂

 3. Anonym

  Hvor flot, stort tillykke med den nye bolig 🙂

 4. Hvor ER det smukt, lækkert, flot…

 5. Det ser virkelig flot ud og er en rigtig god ide. Hvor skønt med sådan en hyggeafdeling, nu er det spændende om du kan lade være med at fylde det med blomster så der stadig er plads til at sidde 🙂

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Lisbeth.
   Det kommer til at kræve en del selvkontrol i sæsonen 🙂 Omvendt ved jeg ikke noget bedre end at kunne slå mig ned og meditere i drivhuset, så jeg må virkelig prøve at beherske mig. 🙂

 6. Øj, hvor er/bliver det flot. Det er svært ikke at blive bare en lillebitte smule misundelig! Tillykke med det.

 7. Lis Madsen

  Hvor ser det bare godt og hyggeligt ud.
  Påskehilsen fra Lis

  • Lotte Bjarke

   Tak for hilsen og søde ord Lis.
   Håber, du også har haft en god havepåske.
   KH Lotte

 8. Hej Lotte, Meget flot og spændende at følge med i. Jeg nyder din blog og synes du tit har noget interessant at fortælle og fremvise. Keep up the good work.
  Kærlige havehilsner fra Hanna

  • Lotte Bjarke

   Tusind tak Hanna Maria – jeg skal gøre mit bedste. Kh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén