Haveglæder, tips og tricks

Projekt havebuket fuldført

IMG_0777Med dagens julebuket fra haven er mit projekt om at plukke mindst en buket i haven hver eneste måned året rundt gennemført med succes. Den sidste måneds buket er sammensat af røde kristtornbær og hyben, skimmia blomster i knop og blomsterskærme af kinesisk Skt. Hansurt, der får sådan en lækker farve, når de egentlig er ved at være afblomstret. Dertil de fluffy, visne aks af finstrået elefantgræs og nogle kviste fyr, som Gorm sørgede for kom inden for rækkevidde.IMG_0784IMG_0785Det har været et hyggeligt projekt, og det er dejligt at vide, at haven er leveringsdygtig året rundt. Jeg vil nu nok plante lidt nyt, der kan øge variationen i vintermånederne, hvor skimmia i øjeblikket spiller en meget bærende rolle.

Previous

Fuglenes juletræ

Next

Hvidløgsvinder fundet

2 Comments

  1. Fine buketter allesammen. Især synes jeg godt om den helt gule og den helt hvide. Det er dejligt, at haverne har haft så meget at byde på her sent på året. Da jeg kom hjem til aften lagde jeg mærke til, at flere af mine Hortensier stadig blomstrer – bl.a den som startede sin tilværelse som stikling taget på Azorerne, og som stadig strutter med klare farver, ikke det mindste vissen. Heldigvis er der blomsterhoveder nok til at jeg kan lave en pæn buket i morgen – ‘sommerens’ absolut sidste buket formodentlig.

    Tak for synet
    Jytte
    http://www.danishknitdesign.com

  2. Jeannie Vogt

    Rigtig flot, jeg har også kunnet lave buketter året rundt, undtagen her i december. Jeg har ikke kunnet finde noget der var præsentabelt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén