Haveglæder, tips og tricks

Programmet for årets Havefestival tager form

OBS OBS OBS Haveselskabet har aflyst årets Havefestival, så vi holder IKKE som planlagt åben have 30.-31. maj 2020.

 

Haveselskabet fejrer årets Havefestival 2020 den  30.-31. maj med åbne haver overalt i landet. Traditionen tro har jeg nu tilmeldt haven her til et par festlige dage i haveglædens tegn.

Det gamle haveår er ved at rinde ud, men et nyt og jomfrueligt står i venteposition klar til at tage over. Som altid har jeg brugt lidt af julefreden til at gå i billedarkivet for at finde ud af, hvordan haven tager sig ud, når Haveselskabet afholder årets Havefestival, der i år ligger sidst i maj. Det er en skøn årstid, hvor de sidste løgvækster og de første stauder nærmest blomstrer om kap, og alt er friskt og frodigt. Det tog mig ikke lang tid at beslutte, at vi endnu engang deltager i Havefestivalen med åben have både lørdag og søndag, og datter Anne har nikket ja til at gentage succesen med en velassorteret pop-up staudeshop i carporten.

Jeg kan også godt love, at der er godt gang i krukkerierne rundt om i haven, når årets Havefestival 2020 løber af stablen. Det tør jeg sige uden at blinke, for jeg ved jo udmærket godt, hvor meget det kommer til at krible i fingrene efter at smukkesere hjørner og kroge, så snart forårssolen melder sig. Det kribler faktisk allerede, og planerne står i kø inde i mit hoved.

Sidst i maj sker der en masse i haven både ude og inde, og det kan godt være, der roder lidt hist og pist, for der er et par meget spændende projekter i støbeskeen. Dem kommer jeg tilbage til, men jeg kan da afsløre, at grunden til en tilbygning til det hjemmebyggede drivhus er støbt, og at det eksotiske hjørne kan se frem til en større ansigtsløftning og ny beplantning. Du kan læse mere om årets Havefestival og få en beskrivelse af haven her på matriklen lige her på Haveselskabets hjemmeside.

Previous

Vinter-snebolle er et bekendtskab værd uanset årstiden

Next

Blomsterfyrværkeri af sommerblomster

2 Comments

 1. Lis Madsen

  Hej Lotte.
  Åh, så skønne billeder. Det er svært at forstå, at det bliver sådan igen. Godt nytår og tak for din fine blog og Instagram.
  Kh Lis

  • Lotte Bjarke

   Kære Lis
   Vor har du ret, men hvor bliver det dejligt. Heldigvis går det den rigtige vej nu 🙂
   Godt nytår og tak fordi, du følger med her på bloggen.
   KH Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén