Haveglæder, tips og tricks

Plusgrader skruer op for forårsfornemmelserne

Det er utroligt, så meget det betyder for forårsfornemmelserne, at temperaturen lige sniger sig op over frysepunktet. Her skaber det i hvert fald et øjeblikkeligt behov for at komme ud og gøre noget. Og hvad kan være bedre end at shine krukkegrupperne lidt op med de forårsblomster, der står i kø i drivhuset og venter på at komme ud og gøre en forskel. Ahh, det var dejligt, og det pyntede gevaldigt på indkørslen, hvor krukkerne med vårlyng, vibeæg og andre lækkerier nu står og byder velkommen.En af forårets yndlingsplanter, kugleprimula, Primula denticulata, i flere farver er selvfølgelig med i krukkeforsamlingen, der er holdt i rosa, lilla og blå nuancer.Det samme gælder det absolutte forårshit her i haven, vibeæg, Fritillaria meleagris, med de fine, ternede blomster. Det kan godt være, jeg bliver nødt til at flytte hele molevitten ind igen, hvis der dukker mere sibirisk kulde op, men så må det være sådan. Foreløbig vælger jeg at tro på, at foråret er kommet for alvor.

Previous

Redningsaktion for påskeklokker i røg og damp

Next

De små våriris myldrer frem af den frosne jord

4 Comments

 1. De er så fine vibeæggene. Her er forårsfornemmelsen gemt lidt væk igen, for det ligger et fint Hvidt lag sne i hele haven. Håber det er kortvarigt
  Ønsker dig en smuk dag

  Knus
  Lone

  • Lotte Bjarke

   Hej Lone
   Jeg older også utroligt meget af vibeæg og glæder mig allerede til de også kommer i haven. Forårsfornemmelserne står i kø, men bliver hele tiden skubbet tilbage af det triste vejr. Nu må det altså snart komme.
   Go’ weekend fra Lotte

 2. Smuk velkomst. Man tror helt, det er forår. Det bliver det nok også snart 😉

  • Lotte Bjarke

   Hej Lisbeth
   Det må det simpelthen snart blive. Jeg gider ikke vente længere.
   Go’ weekend fra Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén