Haveglæder, tips og tricks

Nyt drivhus på vej 2.0

drivhusbyggeri-5Haven og indkørslen er forvandlet om ikke til en krigszone, så i hvert fald til en byggeplads. Bilerne har ikke en chance for at komme i carporten, der har ændret status til både drivhus- og planteværksted. Det store drivhusprojekt, der blev sat i søen sidst i september, er nemlig gået ind i sin næste fase efter lang tids planlægning, drømme og beregninger.drivhusbyggeri-8Faktisk er hele indkørslen fyldt med byggematerialer, og den her står og rumler for at blande cement til støbning af den nye drivhusgrund.faar-34Selv de kommunale landskabsplejefår på den anden side af vejen har opdaget, at der er noget usædvanligt i gære og er rykket frem i første parket for at kunne følge med i projektet.drivhusbyggeri-6Og det er skam også helt vildt spændende det, der foregår. Der er gravet ud til grunden, og støbingen er gået i gang. Nøøøj hvor jeg glæder mig. Jeg skal bare lige have regnet ud, hvad jeg gør med det blå bed. Det kommer alt for tæt på det nye drivhus, der bliver rykket lidt frem (og bliver lidt større :-)) end det gamle.drivhusbyggeri-7Foreløbig gælder det pladderarbejdet, der jo skal klares, mens det ikke er frostvejr, men der er skam også skaffet træ til huse, så drivhusbyggeren kan komme i gang med tilvirkningen af drivhusets profiler.

Previous

Fri leg med julestjerner

Next

Vinterstiklinger til nye buske

2 Comments

 1. Det ser spændende ud. Og jeg ved, at det er et stort arbejde, for vi har lige sat en drivtunnel op. Jeg tror det er et godt valg at bygge selv af træ. Undervejs blev vi enige om, at vi lidt har fortrudt, at vi ikke selv byggede fra grunden af – det ville have været sjovere, og måske ikke mere besværligt end at samle.

  Hvor stort bliver det?

  • Anonym

   Hej Karna
   Det er et stort men fantastisk projekt 😊 Søren har lyst til at prøve at lave det hele selv, så der er ingen grænser for udfoldelsesmulighederne ud over grundarealet, der bliver ca 18. Kvadratmeter.
   Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén