Haveglæder, tips og tricks

Nu begynder det nye haveår

Maj1429-115

 

Mens sneen smeltede og temperaturen steg, har jeg været en tur i billedarkivet for at mindes, hvordan haven ser ud sidst i maj. Haveselskabet holder nemlig Havefestival med åbne haver over hele landet den 30.-31. maj, og jeg har besluttet at være med for første gang. Det bliver spændende og en lille smule grænseoverskridende. Men det er jo netop den årstid, jeg glæder mig allermest til, så det kunne være dejligt at dele glæden med andre plantenørder og haveelskere.

Maj1425-143

Det er på det tidspunkt, akeleje, fingerbøl, stjerneskærm og andre forårsstauder blomstrer om kap. Det er lige der, kristtornens krone fyldes af hvide klematis blomster og også der, mispel træet står i fuldt flor. Selv stien ind mod skovhaven, der ofte tørrer meget ud senere på sommeren, tager sig smuk og frodig ud, når hvide rododendron og azalea blomstrer.

Juni1401-101

Det er også sidst i maj, at køkkenhaven begynder at tage form. Hvilken form, den så skal have i 2015, er endnu ikke planlagt. Uh, hvor jeg glæder mig til et nyt og ubrugt haveår.

Godt nytår derude 🙂

 

Previous

Juletræets nye job

Next

Haveejerens alternativ til skidrop

3 Comments

  1. Ja, godt nytår. Dine billeder ser virkelig indbydende ud.

  2. Godt nytår. Håber du får en god oplevelse med åben have. Vi havde samme plan for det kommende år, men dels når vi ikke helt det vi troede, og dels falder det sammen med et andet arrangement. Så vi venter et år mere, og håber så vi har gjort det ved vores have som vi gerne vil vise frem.

  3. Både din skovhave og køkkenhaven ser dejlig ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén