Rosa I need you-76Siden det rosa bed blev til, har der stået en stor krukke med en rose på brønddækslet midt i bedet. Først af nød, for at skjule dækslet, men nu vil jeg egentlig nødig undvære krukken, der giver et godt blikfang i bedet. Rosen vil jeg heller ikke undvære, men den gamle var helt udtjent og ærlig talt ikke længere nogen fryd for øjet. Heldigvis har jeg fået en ny, og det er den 🙂Rosa I need you-4Den smukke, rosa rose hedder meget passende Rosa ‘I need you’. Den er en blandt mange spændende haveroser fra den danske rosenforædler Rosa Eskelund fra Roses Forever. Alle haveroserne har navn efter en populær sang ‘Our last summer’, ‘Looking in your eyes’, ‘Never ending story’ og så videre. Det er da fikst fundet på.Rosa I need you-10Rosa ‘I need you’ er beskrevet som en bunddækkerose, men det har jeg nu ikke tænkt mig at lade mig gå på af. Den ligner en absolut glimrende krukkerose også. Jeg er vild med de ganske let fyldte, åbne blomster, der næsten ser en lille smule vilde ud.Rosa I need you-75Både farven og det lette udtryk gør, at rosen blander sig perfekt med de andre planter i det rosa bed. Det ser nærmest ud som om, den er skabt til bedet og i virkeligheden altid har stået der.