Haveglæder, tips og tricks

Langtidsholdbar tulipanbuket på havebordet

I dag har jeg været så heldig at blive forkælet med en kæmpe tulipanbuket af sprøde, forårsfine, hvide tulipaner af min søde familie. Jeg elsker tulipaner 🙂 så nu går jeg og smiler lige så stille, hver gang jeg får øje på buketten.Faktisk var der så mange tulipaner, at jeg ikke kunne finde en vase, der var stor nok. Derfor blev det til en tulipanbuket nr. 2, og jeg kom til at tænke på, at jeg for et par år siden i en lignende situation havde meget stor succes med at sætte den ene buket udenfor. Den holdt simpelthen i ugevis, som den stod der og spredte glæde og forårsstemning omkring sig i krukkegruppen ved fordøren.

Så nu har en ny tulipanbuket gjort de langtidsholdbare hyacinther, der har stået der siden begyndelsen af december, selskab. Jeg synes, det ser mega hyggeligt og forårsagtigt ud og glæder mig allerede over at kunne nyde synet i flere uger, hvis bare ikke det bliver alt for meget frostvejr. Hvis det trækker op til det, må jeg flytte de sarteste af planterne + min tulipanbuket ind i drivhuset.

Previous

Frøforsyninger til årets projekter bestilt

Next

Vintergrønne bregner skaber skovstemning

6 Comments

 1. Tænk, at dine hyacinter har klaret det så længe. Jeg har for første gang prøvet at sætte tre udenfor på denne årstid, så nu er jeg spændt på, hvor længe de holder – og frosten holder sig væk. En buket tulipaner udenfor skal jeg helt sikkert prøve. Vi går ind gennem en vognport, når vi kommer hjem. Her må sådan en buket stå aldeles fantastisk. Tak, for ideen.
  Mange hilsener, Lisbeth

  • Lotte Bjarke

   Kære Lisbeth
   Selv tak. Jeg håber, du har fået fornøjelse af en udendørs buket. Jeg har været ude at rejse hele ugen, og er lige kommet hjem til en stadig fin og frisk buket ved fordøren, mens buketten inde i stuen var helt færdig.
   KH Lotte

 2. Trine

  Hvor er det dog bare fint 🙂 Rigtig smuk opstilling – og ja man bliver i forårshumør af at kikke på det. Tak for dejlig inspiration 🙂
  Vh Trine

  • Lotte Bjarke

   Hej Trine
   Selv tak. Dejligt, du kan lide det. Jeg kommer i hvert fald i forårshumør ved synet.
   KH Lotte

 3. Lis Madsen

  Hvor smukt både inde og ude. Hvide tulipaner i den blå kande er rigtig fint. Tak for forårsstemningen.
  Hilsen Lis

  • Lotte Bjarke

   Kære Lis
   Selv tak 🙂 Dejligt, når man kan skubbe lidt til forårsstemningen med enkle midler.
   KH Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén