Helt hen i haven

Haveglæder, tips og tricks

Kom til havefest på Bogforum 2018 i BellaCenter

Nu skal vi kun sove to gange, før det går løs med Forlaget Linneas debutdeltagelse i den store bogmesse Bogforum i BellaCenter med min havebog SLIP HAVEGLÆDEN LØS – fryd facts og fiduser. Hold nu op, hvor bliver det spændende. Bogforum tiltrækker i omegnen af 40.000 bogglade gæster, så der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt at lægge sig lidt i selen for at tiltrække sig opmærksomhed i mylderet. Forhåbentlig er der også havebogorme imellem de besøgende. Vi går i sagens natur målrettet efter at skabe havestemning i betonhallen med frodighed, konkurrence, gimmicks og selvfølgelig med messetilbud på min bog. De to fyre her bliver en del af staben på standen, hvor de får til opgave at være blikfang. Kig efter dem på NewPub standen i Centerhallen fredag og lørdag, 26.-27. oktober.Jeg skylder lige at sige, at græskarhovedernes punkhår er lavet af prydpeber, Capsicum ‘Maya’. Jeg holder utroligt meget af de sjove planter, der sætter fest og farve på efteråret, når de bliver plantet ud i krukker – hvor de i parentes bemærket holder virkelig længe.

Apropos græskar, så har jeg modtaget et anmeldereksemplar af en smuk og spændende ny bog om netop græskar. OVERRASK MED GRÆSKAR hedder bogen, som  jeg allerde har haft stor fornøjelse af, for man skal jo huske, at græskar er til meget mere end pynt. Bogen er fyldt med lækre opskrifter på retter med græskar som ingrediens. Mangfoldigheden er helt vild, og der synes nærmest ikke at være grænser for, hvad græskar kan bruges til fra supper og snacks over hoveretter, desserter og kager til drinks. Så nu skal der laves græskarvafler med laks, jordskoksuppe med græskar (vi er nødt til at spise nogle af de jordskokker, ellers erobrer de hele haven) og måske også en vaniljekage med græskarfrosting. Eller hvad med en Pumpkin Colada?
Fotosiden af bogen er et helt kapitel for sig. Billederne er virkelig luksuriøst lækre. Det er der en god forklaring på, for forfatteren er ikke alene køkkenekvilibrist, han er også reklamefotograf med speciale i madfotografering. Sikke en kombi. Søren Staun Petersen hedder han. Jeg kan også anbefale et besøg på bloggen Chefsseason.dk, som Søren Staun Petersen har skabt til alle dem, der har stået i supermarkedet og bandet over manglende inspiration og information om danske råvarer i sæson. Et prisværdigt initiativ og igen – et dejligt univers af spændende opskrifter og smukke billeder.
OVERRASK MED GRÆSKAR, der er udgivet af Muusmann Forlag, kan sikkert findes på Bogforum, men kan ligesom SLIP HAVEGLÆDEN LØS også købes her.

 

 

 

 

 

Previous

Græskarlanterner og dansende flammer hygger i mørket

Next

Redningsaktion for dahliaknolde i sidste øjeblik

3 Comments

  1. Hej Lotte. Jeg glæder mig til at komme og hilse på dig. Held og lykke med Bogforum! Kh Nina

    • Lotte Bjarke

      Tak Nina. Du skal være meget velkommen. Glæder mig til at se dig.
      KH Lotte

  2. Hvor er det spændende. Glæder mig til at bladre i bogen. Rigtig fed forside 😉
    Rigtig god messetur til dig

    Knus, Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén