Haveglæder, tips og tricks

Klar til Havefestival 2017

image-1-2De senere år har det udviklet sig til lidt af en tradition, at jeg her i juledagene falder for fristelsen og tilmelder haven som Åben Have under Haveselskabets Havefestival. Den ligger i år den 8. og 9. juli, så jeg har – også traditionen tro – været en tur i fotoarkivet for at tjekke, hvordan haven tager sig ud på det tidspunkt. Det bringer gode minder, for der i begyndelsen af juli står blomsterbedene i fuldt og friskt flor. Det er en dejlig tid, så nu har jeg igen tilmeldt haven til to dages Havefestival og holder Åben Have både lørdag og søndag i forventning om, at det bliver lige så hyggeligt som sidste år med masser af glade mennesker og god havesnak 🙂image-1-3Også køkkenhave og drivhus er der fuld gang i på festivaltidspunktet, der set her fra haven er rigtig godt valgt. Jeg glæder mig til at vise resultaterne af de seneste projekter frem. Især drivhusprojektet, som forhåbentlig resulterer i et funklende nyt, hjemmedesignet og hjemmebygget trædrivhus i løbet af foråret. Et projekt der har affødt sideprojekter i form af omlægning af staudehaven, så den også får nyt at byde på i form af færre men større bede. Dem glæder jeg mig voldsomt til at komme i lag med. Læs mere om Haveselskabets Havefestival 2017 her.

Previous

God jul derude

Next

Træstammer med ører

6 Comments

 1. Herligt! Der er noget at glæde sig til næste sommer. Jeg har også været i arkivet og se på havebilleder fra denne weekend;)

  • Lotte Bjarke

   Dejlig beskæftigelse, ikk’. Man bliver virkelig i godt humør af at se på sommerbillederne 🙂
   Mvh Lotte

 2. Det er skønt ✨ jeg må også selv få tilmeldt min have til en åben have weekend! Det er utroligt spændende at få gæster i haven. Jeg håber jeg kan ligge min vej forbi din have i den weekend du har åben. Godt nytår til dig.

  • Lotte Bjarke

   Hej Maria
   Det håber jeg, du kan – det kunne være super hyggeligt at hilse på dig 🙂
   Mvh Lotte

 3. Karen Engsig-Karup

  Hm! I ‘smagsprøven’ på Helt Hen i Haven skriver du, at Åben Have er 8. og 9. juni. Her skriver du 8. og 9. juli. Må jeg gætte på, at juli er det rigtige??
  Glædelig (Bag)Jul og Godt Nytår til dig, Lotte!
  Det er en fornøjelse at følge med i din have.

  • Lotte Bjarke

   Hej Karen
   Tak for din hilsen. Du har fuldstændig ret i, at der sneg sig en tyrkfejl ind i nyhedsbrevet. Det er selvfølgelig i juli, der er Havefestival.
   Også godt nytår til dig.
   Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén