Haveglæder, tips og tricks

Kamuflage til brønddækslet

August1605-20Flere steder i haven ligger der nogle dumme brønddæksler. Midt i plænen, inde i staudebedet og andre uhensigtsmæssige steder. Men de skal jo være der, så det er nødvendigt at gøre en dyd af nødvendigheden. Og hvad er mere nærliggende, end at bruge brønddækslerne som plateau for små krukkegrupper?Hydrangea paniculata-15Den smukke havehortensia, Hydrangea paniculata, råbte så højt af mig i havecentret, at jeg simpelthen var nødt til at tage den med hjem. Jeg synes, det er en fantastisk busk og har før forsøgt at plante den i haven, men det der med sandjorden er vist ikke lige sagen. Jeg håber, det går bedre i en krukke.

Rosa Infinity Evergreen-21Ved siden af er det den nye minirose, Rosa Infinity Evergreen, der er forædlet af den danske rosenforædler, Rosa Eskelund fra Roes Forever.

Rosa Infinity Evergreen-22En virkelig betagende rose, der skifter farve fra lyserød i den nyudsprungne blomst til limegrøn, når blomsten modnes.Rosa Infinity Evergreen-23Det er faktisk anden gang i år, jeg planter Infinity Evergreen i en krukke. Første gang var sidst i marts. Roserne blomstrede længe i drivhuset og blev så klippet tilbage. Nu er de lige ved at komme i gang med endnu en runde blomster, og planterne har vokset sig store og fyldige.

Previous

Rød kvan i godt selskab

Next

Nødvendig rose til det rosa bed

1 Comment

  1. Sjovt nok har jeg lige taget den samme beslutning som dig. Min h. paniculata er år efter år sygnet hen i min sandjord, så forleden gravede jeg den op og forkælede den med noget ordentlig jord i en krukke. Den hænger noget med næbet, men jeg håber det bedste.

    Glædelig august
    Jytte
    http://www.danishknitdesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén