Haveglæder, tips og tricks

Juleværksted i driverthuset

Juleværksted-49Den første søndag i advent begynder julerierne for alvor i hus og have her på matriklen. Derfor er det gamle driverthus nu blevet tryllet om til juleværksted. Så længe vejret er nogenlunde mildt og fri for frostgrader, er det rart at kunne kreere juledekorationer og tilplante julekrukker ved plantebordet, hvor det ikke gør noget, at man drysser lidt. Juleværksted-18Hyggen spreder sig hurtigt i planteværkstedet, når der bliver tændt masser af lys, der lige tager brodden af den snigende kulde.Juleværksted-24Juleværkstedet er også grøn julestue med masser af planter, der har det fint med de lave temperaturer. Et tæppe om benene, så kan man også sagtens nyde en kop et eller andet i drivhuset og næsten være ude i skoven, mens man er inde under glastaget.Juleværksted-31Datteren på adventsbesøg gik på pindejagt i haven og fik hurtigt kreeret en stjerne til toppen af det lille juletræ, der selvfølgelig også er i julestuen.Juleværksted-53Haven er i det hele taget storleverandør af materialer til julerierne. Ja, på den her årstid har selv mosset i græsplænen værdi og funktion, når jorden i krukker og potter lige skal gemmes lidt.

PS Husk lige, at du kan deltage i konkurrencen om et hyggeligt hvidløgssæt fra Nelson Garden ved at kommentere gårsdagenshistorie her på bloggen.

Previous

Giveaway på helthenihaven.com

Next

Fuglenes juletræ

2 Comments

  1. Jeannie Vogt

    Rigtig flot stjerne, jeg lavede for nogle år siden hvor jeg havde flere gravsteder jeg skulle pynte, kors på samme måde, lidt større og med lidt flere grene og så pyntede med gran og andet godt fra haven og naturen, de var mindst lige så kønne som den gravpynt jeg kunne købe for 60-70 kr.

  2. Lone Himmelstrup

    Man kommer helt i julestemning når man læser din dejlige beskrivelse af stemningen i drivhuset,som jo normalt er gået i hi på denne tid af året. Og ja naturen har jo næsten alt hvad der skal bruges i denne skønne juletid. Kun fantasien sætter grænser.
    Glædeligt jul til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén