Allium porrum-320

Årets sidste grønsager er høstet, og diverse udtjente sommerblomster, ukrudt og så videre er overført til kompostbeholderen, der til gengæld bugner. Der ligger en god dynge kompost midt i det hele og er helt klar til at blive fræset ned. Så nu er det bare fræseren, der skal blive klar til arbejdet … der burde være en ny drivrem på vej med posten.

Apium graveolens rapaceum-300

Det så ud til, at der stod en fin række knoldselleri og ventede på at blive høstet, men ved nærmere eftersyn viste det sig, at der havde været mus i det fleste, så høsten blev temmelig behersket.

Allium porrum-321

Porrerne har været fine i år, og der har været god afsætning på dem, så desværre er de sidste hermed høstet. Det er noteret, at der skal plantes fler næste år.

Rydning køkkenhave-1

Dermed er det eneste, der er tilbage af årets eksperiment, mønsterkøkkenhaven, de flerårige urter som purløg og hvidløg i den ene ende af køkkenhaven og i den anden nogle dekorative kålplanter, der sikkert ikke får lov at stå i fred for et sultent rådyr ret længe. Det har nu været sjovt, så planlægningen af næste års layout er allerede ved at tage fart 🙂