Haveglæder, tips og tricks

Havebuket fra det hvide bed

Havebuket-29

Det trækker op til et nyt projekt. Det hvide bed skal renoveres, men først blev det lige til lidt selvforkælelse i form af en lækker staudebuket af de stauder, der alligevel har godt af at blive klippet lidt tilbage, før de skal graves op. Lupin, stjerneskærm og ustyrlige brudeslør, der var væltet ud over det hele, kom i godt selskab med den et-årige sommerblomst blomsterkørvel.

Lychnis coronria-29

Den hvide haveklinte, Lychnis coronaria, dukker op her og der og alle vegne og får som regel lov at stå, til de har blomstret. Den bliver luget i det hvide bed nu, men kommer med garanti igen af sig selv.

Salvia nemorosa-29

Den hvide udgave af småblomstret salvie, Salvia nemorosa, har allerede blomstret smukt længe. Nu bliver den buketleverandør, og så bliver den snart klippet ned  i håbet om, at den kan nå en omgang mere senere på sommeren.

Previous

Nabohjælp i staudebedet

Next

Duftsafari i skumringen

2 Comments

  1. Anne Vestergaard

    Hej Lotte,
    De hvide blomster du viser er bare et must. Det er første år jeg har hvid haveklinte og blomsterkørvel. Spændende at følge dit haveprojekt – hvidt bed. Dejlige billeder du viser.

  2. Hej Anne
    Tak for din hilsen. Min erfaring er, at både haveklinte og blomsterkørvel er gode til at så sig selv, så du kan sikkert også glæde dig til dem næste år.
    Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén