Natursmykker-8Se nu lige her, hvad jeg har fået forærende af min gamle veninde Christina. Ja altså, hun er ikke specielt gammel, men det er da et par dage siden, vi mødtes første gang, da vi sammen begyndte i 1. klasse i 1970. Det er den fineste sølvbroche… Men det er ikke bare en broche.

Natursmykker-9Det fine sølvblad er en nøjagtig kopi af et rosenblad fra rosen ‘Astrid Lindgren’. Christina er smykkekunstner og laver de skønneste ting, der kan fylde enhver ønskeseddel. Her har hun først støbt en form efter rosenbladet og derover skabt brochen.

Rosa Pastella-25Det er ikke Christinas fejl, at sølvbladet er lidt anderledes formet end de rigtige rosenblade på billedet. Jeg har nemlig ikke den sart lyserøde Rosa ‘Astrid Lindgren’ i haven, så det er mig, der har snydt lidt med et gammelt blad fra Rosa ‘Pastella’, der også er en buketrose, men som altså har lidt mere buttede blade og sart abrikosfarvede blomster. Se mere dansk designet, unik og original smykkekunst på www.natursmykker.dk og www.faraos-hest.dk