Haveglæder, tips og tricks

Forår på trapperne

Billede

Siden januar har en række krukker med Heuchera i varme farver gjort trappen op til huset lidt hyggeligere. Men nu er det forår, så Heuchera planterne måtte vige. De blev plantet ud i haven, og krukkerne fyldt med ny jord og nye, friske forårsplanter, der matcher årstiden bedre. I denne omgang med blå og rosa nuancer. Det gør en enorm forskel for helhedsindtrykket af trappen, om den er med eller uden krukker, der giver en varm velkomst til både hjemvendende beboere og husets gæster.

Billede

Den blå Primula Belarina Amethyst Ice ser man ikke så tit, men den er svær at stå for med de dobbelte, kniplingskantede, klart blå blomster.

Billede

Til gengæld er persisk perlehyacint, Muscari aucheri, en uundværlig klassiker til forårskrukkerne,

Previous

Nu begynder vitamin høsten

Next

Hortensia i hundredevis

2 Comments

  1. Den blå Bellarina er da helt fantastisk, det hele ser rigtigt fint ud og samtidig er dine jernstativer da helt vildt gode i den sammenhæng, dem gad jeg godt eje……så hvis de stadig kan købes, vil jeg gerne have adressen, mvh Margit Bruun

  2. Hej Margit
    Tak for de pæne ord. Jern dragerne stammer fra mine bedsteforældres åbne pejs, hvor de blev brugt til at lægge brænde på. Så du skal nok på loppemarked eller lignende for at hitte sådan nogle.
    Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén