Haveglæder, tips og tricks

Et kryds i den nye havekalender

IMG_0098 Dagens havearbejde kommer vist til at gå ind under kategorien desktop gardening. Der er simpelthen for vådt derude til, at det er en fornøjelse. I stedet har jeg stået lidt på hovedet i billedarkivet for at finde ud af, hvordan haven tager sig ud i august. Haveselskabet holder nemlig Havefestival midt i august, og det var så god en oplevelse at være med sidste år, at jeg fik lyst til at åbne haven endnu engang.IMG_0099I august står staudehaven i fuldt flor omsværmet af sommerfugle. Køkkenhaven og drivhuset bugner, og høsten er i fuld gang. Det er simpelthen en af de dejligste årstider her i haven. Så nu har jeg taget springet og sat kryds i den nye havekalender. Haven er hermed tilmeldt  som åben have under Havefestivalen, den 13.-14. august 2016. Jeg glæder mig allerede med forventningen om, at det bliver ligeså super hyggeligt, som det var i år, da Havefestivalen lå sidst i maj, og havebilledet var et helt andet.

Previous

Vinterlugning i det spiselige staudebed

Next

Staudestøtte naturel 2.0

1 Comment

  1. Jeannie Vogt

    Jeg noterer mig datoen i min kalender 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén