Haveglæder, tips og tricks

Der er hermed indført agurk tvang

Cucumis sativus-15Den enlige skoleagurk plante i hjørnet af drivhuset har nydt den seneste uges varme og tonser bare derudaf. Der ligger en lille blok i drivhuset. I den bliver der sat en streg for hver høstet agurk. Foreløbig er der 50 streger. Det er da godt, der kun er en plante…

Cucumis sativus-16Ud over agurkerne på hovedstammen, skyder et hav af sideskud frem, og de begynder straks at danne flere agurker. Sideskuddene bliver knebet over 2-3 agurker, så det hele ikke ender i et virvar.

Cucumis sativus-18Agurkplanten har for længst nået drivhustaget, så nu fik jeg lige den ide, at det kunne se sejt ud, hvis jeg kan få topskuddet til at vandre rundt langs wiren, så agurkerne kommer til at hænge dinglende under taget.

Cucumis sativus-17For ikke at komme i karambolage med den nærmeste tomatplante, har den fået klippet toppen af. Det varer ikke længe, før tiden er inde til topning af tomaterne, så nu er den plante kommet et skridt foran og kan i ro og mag modne de tomater, den allerede har sat. Det bliver spændende at se, om agurkprojektet lykkes.

Previous

Lækker, måneskinsgul skabiose

Next

Lækre løg til flere måneder

1 Comment

  1. Jeannie Vogt

    Det kan sagtens lykkes, jeg har nogle år haft agurken til at vandre hen under taget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén