Sådan skaber du rum i din have

Dorthe Kvist har forfattet og fotograferet en overmåde lækker sag af en bog, der lige er udkommet fra forlaget Koustrup & Co. i samarbejde med Haveselskabet. Bogen illustrerer med al ønskelig tydelighed, hvorfor det er så vigtigt for havestemningen, at haven er inddelt i flere forskellige rum med forskellige funktioner og stemninger. Og så er den fyldt med inspiration til, hvad der skal til for at skabe rum i haven og praktiske anvisninger på, hvordan det skal gribes an. Med andre ord en dejlig bog, der både er god at få forstand af og skøn at bade sine øjne i.

Læs mere om bogen og køb den her.

 Nordiske haver

Claus Dalby er på banen med endnu en smuk og inspirerende bog fyldt med lækre havebilleder. Denne gang har Claus gennemrejst Norden og besøgt spændende haver fra nord til syd og fra øst til vest. Bogen afspejler, at haveglæde ikke er et spørsmål om breddegrader. Den findes overalt, og haveejere er heldigvis gode til at udnytte potentialet der, hvor de bor. Læs mere om bogen her.

Kom videre med dit drivhus

Lars Lund, der om nogen er kendt som drivhusekspert, har skrevet en ny bog til drivhusejere, der vil andet og mere end dyrke tomater i  dyrkningssække. Bogen er fyldt med viden og inspiration til, hvordan man kan få lidt mere ud af sit drivhus, og jeg er da ret stolt af, at der lige frem er billede af min meget hjemmelavede drivhusgang i bogen. Bogen er udgivet af Gyldendal. Læs mere om bogen og køb den her.

Design din have

Birgitte Busch og Nina Ewald, har begået en ny og opdateret udgave af havebogsklassikeren Design din have. En smuk, trin for trin grundbog i hvordan man tegner og designer sin have, så den passer til ens stil og temperament, og samtidig undgår faldgruberne undervejs. Bogen er fyldt med inspiration til alle former for haver. Den er udgivet af Forlaget Nive. læs mere om bogen og køb den her.