Kære alle
Inden længe bliver 2019 til 2020, og det nye haveår begynder. Hvor bliver det godt!
Jeg vil benytte anledningen til at sige tusind tak for i år til alle jer, der følger årets gang i min have her på bloggen. Uden jer ville det ikke være nær så sjovt.
Jeg ønsker jer alle et bragende godt nytår med masser af haveglæde med et stort blomsterfyrværkeri af sommerblomster.

For mig har 2019 jo været et ganske særligt år, der netop har stået i sommerblomsternes tegn. Det kulminerede først i november, da min nye bog ‘Sommerblomster – Fra frø til fryd’ udkom. Mit blomsterfyrværkeri af sommerblomster er sammensat af blomsterbilleder fra bogen af nogle af de mange dejlige planter, den handler om. Tusind tak til alle jer, der har købt bogen allerede. Måske er I lige som jeg i fuld gang med at forberede frøindkøb til forspiring, så haven anno 2020 får et fantastisk blomsterflor at byde på. Jeg håber, I kan finde lidt ny inspiration og et par staldtips og gartnertricks i bogen.

Du kan læse mere om ‘Sommerblomster – Fra frø til fryd’ og se uddrag af bogen på Forlaget Linneas hjemmeside lige her.

Kærlige nytårshilsner fra Lotte
– Vi ses derude 🙂

 

(Og ja, indlægget indeholder reklame)