Så er der kommet gang i køkkenhaven. Efterladenskaber fra sidste år er ryddet op, og den efterårsfræsede jord, der fik et godt tilskud Champost, er blevet revet igennem. Hvidløg, vinterløg og vinterærter er der fuld fart på, og nu har jeg også sået radiser og spinat, der jo godt kan klare årstidens lave temperaturer.Dermed er der for alvor fløjtet til sæsonstart i køkkenhaven, der ligger som et lidt afsondret haverum med dejligt læ og masser af sollys, ro og fred. Med andre ord et af mine foretrukne opholdssteder på en solbeskinnet forårsdag. Så der skal selvfølgelig være blomster på køkkenhavebordet 🙂Den lille zinkbalje er fyldt med dejlige forårsblomster og så den helt skønne hvidkløver, Trifolium repens ‘ Dark Debbie’, der binder det hele lidt sammen med sine smukke ranker med næsten sorter kløverblade. Der er Gartneriet Råhøj, der har stået for forædling og udvikling af den lækre kløver, så det er oven i købet et helt igennem dansk produkt, der sælges i butikker i hele landet.En anden favoritplante i krukken er den syrenfarvede kugleprimula, Primula denticulata, med fine blomsterkugler, der nærmest svæver over de øvrige planter i zinkbaljen.