Haveglæder, tips og tricks

Blomster med istapper

Hamamelis 'Arnorld Promise'-36Troldnød har en ubestridt favoritstatus i haven lige nu. Blomsterne begyndte at springe ud for alvor nytårsdag, da det var mildt og rart, men de fortsætter ufortrødent med at blomstre løs, selv om det er blevet hundekoldt.Hamamelis 'Arnorld Promise'-38Det er vildt fascinerende, at de spøjse gule blomster ikke lader sig gå spor på af vejret. Også selv om nogen af dem må finde sig i at være behængt med istapper. Busken lyser virkelig op i den snedækkede have og minder om, at foråret trods alt nærmer sig. Hamamelis 'Arnorld Promise'-37Den gule sort, der vokser her i haven, hedder Hamamelis x intermedia ‘Arnold Promise’, men de fås med blomster i både gule, røde og orange nuancer. I sidste nummer af The Garden faldt jeg for sorten ‘Rubin’, som jeg ikke har set før. Den har dybt rubinrøde blomster – og kurs mod ønskesedlen.

Previous

Primula med rosenknopper

Next

Haven giver varmen

2 Comments

  1. Så oerhört fin trollhassel! Och att den blommar redan! Jag har en orange som inte blommar förrän mars eller nåt sånt.

  2. Hejsan 🙂 Måske er der forskel på, hvornår de forskellige sorter blomstrer – og så bor du måske også lidt mere nordligt, end jeg gør her. Men dejligt at have noget at glæde sig til. Ikke mindst når det er troldhassel.
    Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén