Haveglæder, tips og tricks

Billedkavalkade mens vi venter på havegæster

Så er det i morgen, søndag den 2. august 2020, vi holder åben have for glade havegæster fra kl. 9-17. Adressen er Sondrupvej 42, 8350 Hundslund – det er nogenlunde midt mellem Odder og Horsens i det østjyske – og alle er velkomne. Ud over muligheden for en hyggelig havevandring, er datter Annes pop-up shop med skønne stauder landet i carporten i dagens anledning. Og den ser indbydende ud, kan jeg afsløre.
Her kommer lige en billedkavalkade fra morgenens slentretur rundt i haven som en lille appetitvækker 🙂 Vi glæder os til at tage imod vores havegæster.

Staudehaven

Solsikkebusk, Helianthus ‘Brown Eyed Girl’

Det eksotiske hjørne

Køkkenhaven

Skærehaven

Udsigten 🙂

Krukkegruppe i brændte nuancer

Drivhuset

Previous

Høst af blomster til tørring er et langtidsprojekt

Next

Tusind tak for mange dejlige havebesøg

4 Comments

 1. Kære Lotte,
  Vi havde overvejet at komme forbi din skønne have i morgen, men Therese’s mor (97) har – efter flere fald i eget hjem, flere indlæggelser på sygehus og 2 måneders ophold på aflastningsplads nu med kort varsel fået plads på plejehjem på Langeland fra i dag , så vi har travlt beskæftiget med flytning af hendes indbo i dag og skal sammen med Therese’s søskende i morgen hænge billeder op mv.
  Men vi håber at komme næste år!

  Bedste hilsner fra
  Jørgen

  • Lotte Bjarke

   Kære Jørgen
   Det kunne have været så hyggeligt, men first things first. Håber, din svigermor er kommet godt til rette. Vi holder helt sikkert åben have igen næste år. Vi havde en fantastisk dag med mange glade havegæster og fuldstændig udsolgt i Annes pop-up shop.
   KH Lotte

 2. Joan lybæk

  Tusind tak for at jeg måtte opleve din dejlige have. Jeg glemte at spørge om navnet på den søde verbena som bla stod ved bænk og fordør. Meget spinkel og let med spidser. Glade havehilsner joan

  • Lotte Bjarke

   Hej Joan
   Tusind tak for besøget. Det er en lægeverbena, Verbena officinalis ‘Bampton’. en fantastisk plante.
   KH Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén