Haveglæder, tips og tricks

Nu begynder det hele forfra

image-1-52016 er næsten brugt op og et dugfriskt haveår venter lige om hjørnet. Faktisk er det allerede tyvstartet, for mens de sidste roser og stauder anno 2016 endnu kan vise lidt farve, er de første løfterige spirer dukket frem i jordoverfladen. Det er virkelig noget, der kan få havehjertet til at banke lidt hurtigere.prunus-subhirtella-autumnalis-4Endnu bedre er det, at mit nyerhvervede træ, oktoberkirsebær, Prunus subhirtella ‘Autumnalis’, har foldet sin første blomst ud. Lidt forsinket, for det er jo ikke ligefrem oktober, men er det ikke fantastisk, at træet kan finde på at blomstre så forårsagtigt midt om vinteren. Den investering er jeg godt nok glad for, at jeg foretog.hamamelis-x-intermedia-48Det varer heller ikke længe, før troldnød, Hamamelis x intermedia, folder sine sjove, gule blomsterblade ud. Frontløberne er allerede i gang. image-1-4Et nyt dejligt nyt og ubrugt haveår venter forude. Jeg vil runde det gamle af med et tilbageblik i form af et blomsterfyrværkeri. Tak til alle, der fulgte med i årets gang, tak for mange søde hilsner og rigtig godt nytår derude.

Kærlig hilsen Lotte

Previous

Træstammer med ører

Next

Spiseløg på hyacintglas

3 Comments

 1. Hanne-Mette Olsen

  Stor tak for, at du gør det muligt for os at følge med i årets gang i din have. Jeg læser med fornøjelse dine indlæg. Rigtig godt nytår til dig og dine.
  Kærlig hilsen Hanne-Mette

 2. Anonym

  Tak i lige måde. Det er da et festligt nytårsfyrværkeri, du skyder af. Jeg glæder mig til mange berigende udgivelser fra din hånd i 2017.

  Hilsen Elna

 3. Søren Jensen

  Hej Lotte !

  Tusinde tak for alle dine super fotos og historier igennem året.
  Vi følger dig med glæde og syntes det er imponerende hvad du kan overkomme, det giver os inspiration og info omkring hvad der sker i blomster markedet.
  Du er altid velkommen til at kigge ind og få nogle demo planter med til hus og have.
  De bedste nytår hilsner fra Søren Gartneriet 7eren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén