Haveglæder, tips og tricks

23 hektar haveinspiration i Appeltern Gardens

På vej hjem fra plantemessebesøg i Holland blev der lige tid til en lynvisit i Appeltern Gardens, der simpelthen er et overflødighedshorn af haveinspiration … og et virkelig skidt sted til en lynvisit. Det kræver det meste af en dag, hvis man vil se det hele. Appeltern Gardens er 23 hektar med et væld af inspirationshaver og -beplantninger i alle mulige stilarter fra de retvinklede og formelle til de vilde og ustyrlige. Mange af haverne er møblerede, og overalt ser man folk slå sig ned og sidde med et saligt smil og nyde omgivelserne. En af de ting, jeg altid tænker over, når jeg går rundt mellem de mange haveanlæg er, hvor godt prydgræsser er integreret i beplantningerne. Det er bare så smukt og giver det der lette, lidt vilde udtryk, som jeg selv holder så meget af. Appeltern ligger in the middle of no where, men et besøg kan absolut anbefales enhver havenørd, der trænger til en ud-af-haven oplevelse. Ikke mindst på denne årstid, hvor sensommerstauderne giver den max gas.

Previous

Bladlusene fører, men nu kommer hjælpen

Next

Frø til fremtidens valmuer og birkes til bollerne

6 Comments

 1. Smukke billeder, du har taget. Jeg er helt enig i din begejstring over stedet. Jeg var der i juni, og kan anbefale Appeltern også på dén årstid.

  • Lotte Bjarke

   Tak Lisbeth – det bliver jeg vist nødt til at forkæle mig selv med næste år 🙂
   Mvh Lotte

 2. For en fantastisk frodig hage. Skjønner godt du hadde det fint der. Har aldri hørt om denne hagen, så det var spennende å få et blikk på den. Du tar veldig fine foto.
  God helg.
  Jannicke

  • Lotte Bjarke

   Hej Jannicke
   Tak for din hilsen – jeg kan klart anbefale et besøg 🙂
   Mvh Lotte

 3. Morsomt du var der. Akkurat som du skrev inspirerende omgivelse og plante-kombinasjoner. Det er altid morsomt å være der. Velkommen tilbake i landet vårt.
  Interessant å følge din hjemmeside hver eneste dag.

  • Lotte Bjarke

   Tak Fred
   Nu er jeg hjemme igen, men det var (som altid) en inspirerende tur til Holland, med alt for lidt tid.
   Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén